Emma Ståhl

Jag är utbildad och legitimerad naprapat sedan 2013 men jobbar inte på det sätt som vi tänker oss att en klassisk naprapat gör, där vi behandlar och förebygger skador och smärttillstånd i rörelseapparaten. Jag har, precis som många andra, länge vetat som manuell terapeut att problemet eller smärtan inte alltid är den direkta orsaken, utan värken eller smärtan har uppkommit på grund av andra eventuella omständigheter. Oftast är dessa andra omständigheter stress. Stress är så mycket mer än att vi bara jäktar oss fram. En förståelse för vad stress är och hur stress påverkar personers egen hälsa har för mig som naprapat lett till varför jag har valt att ändra mitt arbetssätt. Ett arbetssätt där jag numera jobbar online med mina kunder och där målet är att du ska lära dig att bemästra och känna igen dina egna stressymptom och att även på så sätt bli av med den smärta/värk eller övriga symptom som stressen utlöser. Jag anser att detta är något alla ska ha förmånen att få lära sig. Jag tror att kunskapen om vad stress är och hur det påverkar just dig behövs för att människor ska kunna uppnå större välmående och en smärtfri och ångestfri vardag.

Jag själv blev sjuk 2010 och har kämpat ganska mycket med stress i flera aspekter, både psykiskt och fysiskt. Det var först när jag förstod hur mycket min stress verkligen påverkade Mitt välmående och hur jag, genom olika strategier som jag nu också lär ut, har lärt mig stresshantering, hur stressen känns igen och vad just jag behöver göra för att bromsa det i tid innan smärta eller kanske rent av sjukdom uppstår.

Tack vare eller på grund utav dessa utmaningar i livet har det resulterat i en passion kring hur mycket det är som verkligen påverkar vårt eget välmående och våra olika symptom och smärttillstånd. Jag brinner för att hjälpa människor som har symptom så som nackvärk, ryggvärk, ledvärk, huvudvärk, magproblem, ångest, känsla av otillräcklighet och skuldkänslor, nedstämdhet, orkeslöshet, hjärndimma med flera men som inte för bukt med det med vanliga traditionella behandlingar.

Jag har en bakgrund som elitidrottare inom tennis. Jag gick tennisgymnasium i Linköping och sedan ett år på Georgia State University i Atlanta, USA. Jag valde sedan att åka hem och börja studera på Naprapathögskolan i Stockholm. Tennisen har sedan legat kvar hos mig som terapeut. Jag har nämligen sedan 2013 respektive 2014 jobbat/jobbar som massör för spelarna på de professionella tennistävlingarna Stockholm Open och Swedish Open.

Tveka inte att boka in en kostnadsfri konsultation med mig. Antingen via en enkel knapptryckning här nedan eller via frågeformuläret.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig.

Kram Emma

Boka tid